Konu: Tanem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2018, 14:12   #105
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ÖMRÜM SEN OL...!!!

Ankaralı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben böyle şiirler yazsam ohoooo üniversite yıllarımda arkadaşlarıma sevgililerine atmaları için çok 4 lük yazıp çok ilişki kurtardım ama romantizm bana yan etki yapıyor. Benim romantik versiyonum hiç çekilmez o yüzden tehlikeli şiir yazar dünyaya sataşırım ben misali yaşarım hayatı:P

Acaba Karacoğlan falan eski ozanlar içer miydi hiç orasını bilmiyoruz adamlar akıllı kafayla yazmamışlardır sanırım. Ben mesela hafif çakırkeyif olursam ne romeo ne mecnun yanımdan geçemez:P o yüzden içmem ben kıyaslanmamak için

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi romantiğim fakat içimde ki romantik yanımı göstermekten çok korkuyorum demek mi,isteniz? Eskide ki sevdalar günümüz sevdalarından daha sahici ve gercek hatta zorluklar doğrulyusunda yaşandığı için daha kıymetliymiş.Ozanlarımız bryitlerinde,şairlerimiz dizelerin de onları yaşıyarak hissederek vurguluyarak anlatmış.Ve sarhoş olduklarını düşünmüyorum.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan