Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2018, 12:12   #5
Sinan16
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mobil Uyumlu Olmayan Wordpress Sitelerinize "Ücretsiz" AMP Kuruyorum Yani Mobil Uyumlu Hale Getiriyorum

fLayer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bence sen konudan prim kazanmaya çalışmıssın yardım eden insanların önünü kesmeyin şurada 3 5 yardım eden kalmış`ki web için 1 yada 2 kişi yardım ediyor. R10da insanlar amp kurulumdan para kazanıyor ve para karşılıgında çogu insan yaptırıyor arkadaşımız kalkmış ücretsiz destek oluyor hala vıdı vıdı ediyorsunuz.

Prim mi? Alakası bile yok. Arkadaşın verdiği sitedeki örnek AMP tamamen benim anlattığım amp eklentisidir. O eklenti olduğu için onun linkini attım ayrıca prim benim değil sizin işiniz. Burada konu yardımcı olmaksa oraya nasıl yapıldığının linkini bıraktım ki arkadaşın kullandığı EKLENTİ ta kendisi. Amaç sizin aranıza yeni katılan insanları karalamaksa kolay gelsin.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:12 -->-> Daha önceki mesaj 12:05 --

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim yapacağım kurulum sizin bahsettiğiniz tarzda bir kurulum değil. Birden fazla eklentiyle kurulum ve Türkçeleştirmesini yapıyorum.

Ayrıca wordpress kurarken bile sıkıntı yaşayan arkadaşlar bulunmakta.

İsteyen yaptırır isteyen yaptırmaz. Kimsenin kafasına silah dayadığım yok. Kendisi yapmak isterse zaten arama motorlarında aradığında istediği bilgiler çıkar.

Burada bu konuyu açmamda ki amaç; kurulumu yapmayı bilmeyen arkadaşlara yardımcı oluyorum.

Şunu da belirteyim koyduğunuz likteki blog sizin blog sanırım. Yetersiz anlatım olmuş. Bu şekilde tam verim alamazlar.

Bazen gerçekten insanın içinde yardım etme hevesini yok ediyorsunuz.

Absürt bir durum varsa moderatörler kilitlesin veya silsin konuyu !

Yaptığın işe ne kötü dedim nede başka birşey dedim sadece şifre istemen yanlış bunun yerine açıklama yazsan güzel olurdu dedim. Siz kendinizi o kadar yukarı çekmişsiniz ki yapılan yorumlar size ters etki ediyor. Kolay gelsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver