14 Şubat 2018, 14:44
|
#7 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Migren olanlara güzel haber! Kişiye özel tedavi
En net başarı;
Kas gevşetici+ağrı kesici iğne vuruyorlar ağrıyı kesmesede sakinleştiriyor. Sonrası senin zihnini başka şeylerle meşgul edebilmene bakıyor olay. Çünkü ağrıya takıldıkça daha da artıyor..Ağrıyla birlikte kasların geriliyor. Mide bulantın yok ise enjeksiyon en iyisi..Varsa birde bulantı için enjeksiyona ekleme yaptırır onu vurdurursun. Hap ilaç konusunda tavan yapıp ağrı kesicileri sadece teselli olarak kullanıyorum. Zaten sabah uyanınca belli ediyor vücut.. Artık migrenim yok benim mesela. Vücudun yarısı komple ağrıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o gün ağrıyacaksa da sabah kalktığında hissediyorsun (hatta kimi zamanlar akşam yatağa yattığında bile anlıyorum artık ertesi günün ağrılı geçeciğini) vücudun sağında ya da solunda gerginlikten. ağrı kesici ile artmasını engellersen ne ala yoksa acile geçip, muscoril+diclomec tarzı bi enjeksiyon. sonra sakinleşmeye geçiş.. Kullandığım en deli ilaç relpaxtı mesela, noldu dedim aç karna yutmuştum ışıkları açın diye söylendim kendi kendime: ) o zamanlar tabi 20 li yaşlardaydık: ) Şimde haplarla uğraşamıyorum. Diğer alternatif Efexor kullanımı. Düzenli kullanımda ağrı derdin olmuyor ancak, devamlılık istiyor, kesmesi başa bela. O sebepten kullanmıyorum. |
| |