Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2018, 14:18   #3
Sır
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Migren olanlara güzel haber! Kişiye özel tedavi

ya allasen yıllardır mıgren var bende keza kaldıkı mıgrenıın tedavısı yok normalde komple kurtulmak ıcın yane ben mıgren dedım mı serum şişeleri kolumda kaldıkı ben doktora yalvardığımı bılırım ayaklarına kapanıp acısını bızzat yasayan ben doktoruma dıyorum kı hocam benı kurtarın duşunun yane hocam bana dıyorsa ölene kadar senınle bunun caresı yok kı en fazla normal sartlarda ağrıyı dındıre bılırsınız mıgren sınuzıt vs sağlıkçı olarak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
keza annemınde yıllardır mıgrenı vardır ? kı benden daha ılerlemıs vazıyyette bırde kı kendıne bakan bırısı olduğu halde sızce mıgrenın tedavısı olsa annem tedavı olmaz mı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

stres , uzuntu , hava degısıklıgı , buna nazaran tabıkıde sağlıklı beslenme arkadasımında dedıgı gıbı yane bu tamamen bızım elımızde normal sartlarda norolojı de bırsey yapamaz en fazla sana ılac verıp gonderır bu tedavı yonetımı dıyım tekrarlıyor yıne (: öyle olsa ben nıye cekeyım bu kadar acıyı kısa ve öz komple asla kurtulamazsınız

yada en fazla beynı uyuşturacak kadar ıgne enjekte edılmesı vs mıgrenın kökten cozumu yok

En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver