Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Şubat 2018, 12:43   #2
SeytaninOrkestrasi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bunlar Osmanlı tokadı yememiş” sözlerine ABD’li sözcü cevap veremedi

Umarım yanlış anlaşılmam. "Osmanlı tokadı yememişler" v.b. sözler hava civa bakın İsrail'e "van minit" dedikte ne oldu? Ben onu moderatöre demiştim. Öyle olduydu böyle olduydu. Biz Amerika'ya afra tafra yapsak ne olur? C.başkanı gidip ihtiyaç fazlası uçak aldıktan sonra? Adamlar kaz yolar gibi yoluyor bizi...

Bizim yapmamız gereken şey basittir. İmam Hatipleri çoğaltacağımıza Fen Liselerini çoğaltmamız lazım, Ledli ekmek sepeti yerine diğer projeleri ödüllendirmemiz lazım, Tarım ve Hayvancılık üzerine ithalat yapacağımıza kendimiz üretmek için projeler geliştirmemiz lazım ve daha bir sürü şey ....

Dışa bağımlı ülkeyiz hiç bir ülkeye yaptırımımız yok. bizim bağırmamız "Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış" misalidir.
Ülkemizi küçümsemek için söylemiyorum. Aksine üretip gelişebilecek ve söz hakkına sahip olabilecek kudrete sahibiz fakat bunu yapacak vizyonu edinmiş değiliz. Başka başka şeylerle uğraşıyor kendimizi kandırıyoruz. Bakalım ne zaman titreyip kendimize geleceğiz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver