14 Şubat 2018, 04:24
|
#46 |
Çevrimdışı Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Sevgililer Günü Hergün..
Sevgililer Günü Deyince İnsanların Aklına İlk Gelen ''Ogüne Özğü''Toplu Bir Harekiyattır.Oysa Sevğililer Günü Tek Bir Güne Ait Bir Kavram Değildir.Sevğililer Günü Sadece 14 Şubat'a da Ait Olmamalıdır.Birbirini Seven İçin Her An Her Saat Ve Her Gün Sevgi Dolu Olmalıdır.Peki Bizler Sevgimizi Nasıl Empoze Edebiliriz,Doğru Yollarla Sevdiklerimize? Günün Hiç Olmadık Saatinde Arayıp Özledim,Aklımdasın,Seviyorum,Sesini Duymak İstedim Gibi Kelimeler Bile Sevgi Adımlarında Sevgiyi Anlatmak Adına Büyük Yer Kaplar.Her Birimiz Sosyal Yaşantımızda İş Tepmosu Nedeniyle Yorulutor,Sitrestli Bir ün Geciriyor Olabiliriz.Lakin Bir Güler Yüz,Bir Tebbessüm Her İki Tarafa İlaçtır.Ve Sevgiyi Gösterme Yollarında Ki Adımlardan Biridir.Hayatı Paylaşın Sevdiklerinizle Paylaştıkça Daha Çok Mutlu Olduğunuzu Mutlu Olunca Keyif Aldıgınızı Farkedeceksiniz.Birlikte Yemek Yapın,Birbirinizde Sevmediğiniz Özellikleri Keşfedin Ve Bunlara Ragmen Birbirinize SımSıkı Sarılın,Sevginizi Göstermek İçin 14 Şuatı Beklemeyin.Süprizler Yapın,Şımartın,Şımarın,Bağlanmaktan Korkmayın,Deiler Gibi Tartışın Ve O Tartışmanın En Hararetli Noktasında Sevdiğinizi Söyleyin İşte Böyle Ederseniz Siz Sevgilisinizdir.Sadece Tek Birgün De Herşeyi İstemek,Söylemek,Yapmak Sevgilik Olamaz,Olmamalı da Nefes Aldığınız Sürece Sevginize Gem Vurmadan Haykırın.Dünya da Sevgi Kadar Güzel Birşey Yoktur.Sevmek Sevilmek Herkes'in Hakkıdır.Siz Hayata Kendinizi Nasıl İfade Eder Sunuarsanız.Hayatta Güzelliklerinizi Size Öyle Sunar.Belki Biraz Zaman Alır Yinede Buna Değer.Ve Son Olarak Şunu Unutmayın ki ; İnsanın var Oluşunun Temelinde, Yaradanı Tanımak, Akıl Ve Gönül Birliği ile İnanmak, ilahi Ahlak Ve Sevgi ile Yaşamı, Çevremizi, İnsanları Sevmek Olduğunu Düşünüyorum. Gerçek Sevginin insana Manen ve Maddeten Güç, iyilik, Neşe, Enerji, Bağışlama Yetisi, iletişim Huzuru, Yaşam Sevinci Verdiğini Biliyorum. Yaşamımda Gözlemliyorum. İşini Severek yapanlar
Hem Maddi Olanaklara Kavuştuğu Hem de Başarılı Olduğu Bir Gerçektir.Çünkü Birbirlerini Severek En Büyük Desteği Ve Gücü Alıp Hayata Pozitif Bakıp Olumlu Düşünüyolar.Unutmayın Herşeyin Başı Sevgidir.Hadi Şimdi Herkes Sevdiğine Sevdiğini Söylesin..
Forum Ailesi 14 Şubat Sevgililer Günnüz Kultu Olsun....
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |