Domain adresi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstenen fiyat (Teklif usulü ise aralık belirtilir. x - xx TL, xxx - x.xxx TL vb.):: 800 TL
Domain kayıt tarihi: 04.08.2017
Domain nereden alındı: isimtescil
PageRank değeri: Önemsiz
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Daha önce hangi içerikte kullanıldı (arkadaşlık sitesi, blog vb.): Sohbet , Chat Sitesi
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı: Yok
Detay : Domain, akılda kalıcı ve şuan kullanımdadır. 2-3 haftadır ilgilenemediğim için aramaların bazılarında düşüş yaşamıştır. İlgilenildiğinde, ufak değişiklikler ve bazı çalışmalarda bomba gibi bir domain olduğunu garanti ederim. An itibari ile 656 indexi, 200+ özgün makalesi bulunmaktadır. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle ilgilenemiyorum. İster sunucunuza linkleyin, isterse sunucu açın. Satma niyetim yoktu fakat ilgilenemediğim için çöp olmasını istemedim. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun, domainin bağlandığı yerde takılacağımı, makale gibi çalışmalara elimden geldiğince(boşta oldukça) devam etmek istediğimi belirtmek isterim. An itibari ile google'da son 28 günde 16.413 kez tıklanmıştır. Adsense ban'ı yoktur, şuan bulunan adsense kodlarını kendi kodlarınız ile değiştirip devam edebilirsiniz. Hosting'iniz yoksa, aynı hosting'i bir bedel ödemeden istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.