Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2018, 23:55   #11
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fatih Terim Sendromu ft. Melodram

esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen yokken lambada titreyen alev bile üşümüyordu. İyi ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in kafasına vurmuşum.

Ücret içinde iki tokatla, açlık sınırı altındayız.

Vesaire Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ve meşhur bir ''her neyse'' ile devam edelim..
bizde abonemi olcaz Neysee.

Abone olun, çekiliş düzenleyeyim. Kazanan 3 çifte Melodram yazılı t-shirt göndermeyi düşünüyorum, öyle havalı. Neyse... Bu neyse de benden sana gelsin hadi.

Deep Nickli Üyeden Alıntı
what can i do, sometimes. it's the editor, that's the editor! hoşgeldin! @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], allah sahibine bağışlasın!

Hoş buldum Ümit Davala!

CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Kalemini seviyorum. Pardon parmaklarını, pardon klavyeni, pardon yazarlığını. Her neyse

Hoş geldin dileklerimi iletiyorum. Birde dipnot düşüyorum.

Dipnot: Beğenemiyorum. Çünkü "An error occured." hatası veriyor.

Bütün bu error oyunlarını bozmaya geldik, kimse bizi butonumuzun beğenememesiyle sınamasın! Hoş buldum efendim, teşekkür ediyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver