Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2018, 16:13   #2
Ankaralı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kişi Kendini Hasta Eder, Kişi Kendini İyi Eder

Ya beni evdekiler hasta etti valla şimdi geldim Dr un yanından. sakalda ufak bi seyrelme gördüler, abbbbbbooow alopesi aerata olabülür dr a görün diye diye 2 gündür başımın etini yediler. Sakalı uzattık Dr un yanına gittik hocam alopesi aerata diyor benim evdekiler şoorası için diye sakalları gösterdim. Hayır biz bu seyrelti için demeyiz dediler. Eyvallah dedim yazdı reçeteyi okuyabilsem buraya da yazacaktım ama biyotin hapı dediğini hatırlıyorum. Vitamin = minimum 50 TL
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hocam sigarayı bıraktık aft tan kurtulamadık 3 aydır dedim 6 aya kadar sürüyor dedi. Yalanınız ne kadar güzel desem olmaz.. 4-5. hoca bu ilk ay sorduğumda 1 ay öncesinde 2-3 diye söylüyorlardı, 2. aydan sonra sorduğumda 4 aya kadar sürer, bu doktor 6 aya kadar.. Peki dedim 3 ay oldu zaten çekeriz. Pomad kullanıyorum nabim iyimi kötü mü dedim yooo kullanma dişlerini fırçala ağız bakım. Peki yapıyorum gargarada yapıyorum daha napim. valla pomad kullanma sigara içme elektronik sigara da içme. bizim bir hastanın elektronik sigarası patlamış. Dermatoloji dr unun verdiği telkin bu.. Hocam propilen glikol aft a neden olur mu ? Tabi olur. kullanma sen. Tamam hocam. ver reçetemi yapacağın işin kalbine kafamı sokim (Bkz. Balıkesir hatırası konusu..) dercesine odadan çıktım sahte bir gülümseme ile.. Beni bu insanlar hasta ediyor. Yoksa ben kendi başıma gayet refah içinde yaşarım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver