Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2018, 11:00   #3
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burcunuza Göre İdeal Erkeğiniz

ya bu burç dalgası gerçek miymiş, yıldızların, gezegenlerin, uzayda ne bok aradığı belirsiz birtakım daşın toprağın hayatımıza etkisi var mıymış, yok muymuş; valla zerrece fikrim yok, şeyimde de değil açıkçası. ben sana açık konuşayım ahretlik, şeyimde değil. tek bildiğim ilişkilerimi burçlar üzerine kurmadığım ve dikkate almaya değer görmediğimdir. bir de klasik geyik işte: milyonlarca aynı burçtan adam var, hepsi nasıl aynı özellikleri taşıyabilir ki? mevzunun bir numaralı cahiliyim o ayrı da, ne biliyim abi. ulan üşenmedim, bakalım hangi ünlüyle aynı gün doğmuşuz, bilelim öğrenelim, bir mecliste bir soran olur, cevap veremezsek utancımızdan insan içine çıkamaz hale geliriz hesabı arattım google'da "1 nisan'da doğan ünlüler" diye. kendimi bir anda "neşe karaböcek-ne umdum ne buldum şarkısı dinle" ile "kız msn adresleri!!!" etiketlerinin aynı ortamda buluştuğu bir sitede buldum. şu an cd sürücüm kendi kendine açılıp kapanıyo. yılmadım, futbolcu stickerlarının olduğu euro 96 albümündeki topçuları tek tek inceledim. gele gele kim geldi dersin? ümit karan. ne bahtsız adamım ulan. inanmayın bu burç olayına. ya da beni inandırın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver