Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2018, 19:58   #11
Ocean
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Ocean

EsiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tbrk ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Benım 3 sorum olcak size
1.Soru: Bir insan asansör yere düşmeden hemen önce zıplarsa ölmeyebilir mi?
2.Soru: Beyin göçüyle yurtdışına verdiğimiz türk bilim adamlarımız Türkiye ‘ye gelse davul zurna çalar mıyız?
3.Soru: Cehennemin çıkışında yazması muhtemel sözler nelerdir?
Şimdiden tşkederm .
Not : efendm pek bi meraklı olmadığım için hakkınızda soru sormak yerine böle sacma sorular sordum. özrdlerm

merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], problem değil değişik ve güzel sorular olmuş :-)

1) Nasıl ki 120 km hızla giden arabanızın içerisindeki, ya da 1.200 km hızla giden jet uçağının içerisindeki bir sinek o hızla uçamamasına rağmen, arka cama yapışmıyorsa, senin de zıplaman birşeyi değiştirmez.
O halde sinekler tanrı'dır !

2) Bilim adamı değil de bilim insanları diyelim biz ona. kendileri akıllı insanlardır, akıllı olmalarını da türkiye'den göç edip yurt dışında okuyup, eğitim görmüş olmalarına borçludurlar. türkiye'ye geri dönmüş olsalar muhtemelen ağıt müziği falan çalardım yazık ederler kendilerine. (ev sevdiğim 3 açılı diş fırçasını bulanlar, bir de norveçli bilim insanları, onlar birşey diyorlarsa kesin doğrudur.)

3) Çıkışını bilmem de, girişinde ;
Sonsuza kadar göğüsleri tomurcuklanmış huri, deniz, kum, şarap, tropikal meyve elde etme şansını kaçırdınız, içeride kazıklı voyvoda sizi bekliyor falan yazabilir. Hem belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver