Merhaba @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;
Oy seçimini benden yana kullandığın için öncelikle teşekkür ederim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i severim tabii ki, forumda son bir kaç yıldır pek girmiyordum zaten, esekherif 'in tekrar foruma girdiğini görünce dayanamayıp ben de tekrar aktif olmaya başladım. aramızda tarif edilemez bir bağ var. bazen koca kafalılık yapsa da, severim. Gün içerisinde iş güç yoğunluğunda kafa dağıtmak için iyi geliyor kendisi, stres topu olarak kullanıyorum kendisini.
Hayata bakış açım konusuna gelince,
Önemli olan hangi açıdan baktığın, derler. bence önemli olan, hangi mesafeden baktığındır. bakış açın ne olursa olsun, gerekli mesafeye yaklaşmadıkça göremezsin bazı şeyleri, kaçırırsın hayatta bazı güzellikleri. bir de benim gibi hiç bakmayan tipler var. ya da görünce kafasını çevirenler. Bir yamaçtan büyük bir kayayı salarsınya o kayanın yere ininceye kadar, olasılık dahilindeki tüm yaptığı hareketler gibi yaşıyorum, anı yaşıyorum yani.
Hayattan bir beklentim yok açıkçası, bir şey almadım kendilerinden bu güne kadar hiç, istemedim de, tam tersine o bizden bir şeyler alıyor. nihilist bir karakter yapısına sahibim, Kendi kendini yeterince dinlersen,dünyada sana en yakın düşünce biçiminin ne olduğunu anlayabiliyor insan. benimki de bu oldu.
|
Painfully Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrik ederim canim benim.
Soru sormayacagim ama iyi ki varsin. |
birşey sormak veya konuşmak istediğinde beni nerede bulacağını herkesten iyi sen biliyorsun. sen de iyi ki varsın.