Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Şubat 2018, 13:05   #26
Ankaralı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Aşkın tanımı konusunda hangi görüşe katılıyorsunuz?

Tanem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi ben bu konu ile ilgili bir görüş bir durum ya da yazılı bir beyan name sunduğumu hiç hatırlamıyorum.Siz peki bana hangi konu da katılıyorsunuz öğrenebilirmiyiz.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımın sorusuna cevap ver @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], neden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım a cevap vermiyorsun :P

Sanem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kacmadim buradayim sizi izliyorum cok tatlisiniz arkadaslar bu arada ben asktan hic anlamiyorum bu konu bana tamamen uzak

Biz Tatlı değiliz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tatlıdır. Yoksa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi ile bizi tatlı görmenizden şeref duyardım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver