02 Şubat 2018, 22:55
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Aleykümselam Canımmm Hoşgeldiiiinn
Kendi yüreğine yapacağın büyük bir iyilik. dünyadan arınmak, fani olan şeylerin dışında kalmak. yaşamanın gerçek bir anlamı olduğunu hissetmek. kalbine yapacağın büyük bir iyilik. fani mutluluklar kısa sürer söner gider. bu ise cennetten bir köşeye bakış. putlarını yıkmak. Rabbine dönmek. kalbi tatmin eden sıcak, gerçek mutluluk. Kutsal topraklara yeniden kavuşmanın iştiyakı, Allah tarafından tekrar nasip olur inşallah canım. Ruhumun ne kadar yıprandığını bu güzel günlüğü okuyunca anladım. İnşallah ben ve tüm isteyen kişilerde kavuşur yüce huzura... Ancak orası bizi yeni biri yapar ve tamir eder. Tüm manevi kirlerimizden, dert ve tasamızdan arındırır. Yazıyı okuyup, resimlere baktıkça kendimi bi an olsun orda hissettim. Bu güzel hissiyatı yaşattırdığın için ve dualarımızı ilettiğin için sana çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun, ibadetin ve güzel gönlünden geçen duaların kabul olsun.
Kişisel olarak huzura ermeye hepimizin ihtiyacı var. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
| |