Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Şubat 2018, 22:21   #31
zAZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucular arası konuşma [ekleme]

OxiGeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eline sağlık tebrik ediyorum elbette güzel bir çalışma fakat günümüzde reklamcılara gün doğan bir çalışma demekten kendimi alıkoyamıyorum. Nedeni ise.

hub.sohbet.net: 01/02/2018 - 12:25:32 [Spamfilter] Mesaj!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
.xxx.xxx matches filter 'ugur@yuzuktr': [PRIVMSG #limon: '<ugur@yuzuktr> amac�m�z buraya toplanmak'] [Reklam]

Bunu da bu konuyu okuduktan sonra baktım nicki göremeyince ban mı yedi diye düşündüm banı actım neden ban yediğini görmek istedim ve pencerelerime baktığımda yukarıdaki ile karşılaştım. dün öğlen ban yemiş. geri açtım.

Budur özelime gelmiştin sanıyorum sonradan gördüm tabi ki fakat çok eski bir kullanıcı olarak bende DALnet gibi spamı kaldırıp bunu serbest bırakmayı tercih ederdim. Bizimkiler reklam yapmaktan ne zaman vazgeçerse o zaman bu dediğin çok güzel bir şekilde ilerleyebilir.

Diğer bir önerim yukarıdaki spam olayını kaldırmadan da belli başlı şeyleri sen engelleyebilirsen daha da güzel bir durum ortaya çıkabilir. Böylece reklam yapma durumu da ortadan kalkmış olur sanıyorum ki biraz regex çalışmak gerekecek
yalnız bu sistemi daha önce birisi daha yapmıştı diye hatırlıyorum forumda belki arasam bulurum yada buna benzer bir sistem daha vardı diye hatırlıyorum belki o başka bir şeydi ama yinede başarılar dilerim.

Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederim oxigen.

botta filtrelemeler yaptım ama yeterli olmadı sanırım güncellemem gerek.

reklamcılar konusunda açıkçası kendi sunucumuzda (büyük yerlerle aynı olmaz tabii) bir sorun görmedik görmedim sunucumuzda reklam yapılmasını da hoş karşılıyorum önemsemiyorum ve doğal buluyorum umarım yanlış anlaşılmam

saygılarımla...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver