@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] açıklamaların için tesekkür ediyorum ben senin emeginin çöpe atılmasına asla müsade etmeyecegimi deffaatle soyledim ve yine soyluyorum gerekli dosyalar üzerinde editlemeleri yaptım make ve restart isleminden sonra senin istedigin gibi olacak hersey bunu aslında daha onceden yaptımda biliyosun uygun zamanı kolladım tam uygun zaman dedim antalya ankara ve balıkesir islerim cıktı senin hakkını zaten odeyemem..Gelelim RuLzz 7 konusuna kimsede yokken en basta bende vardı bizzat toXic ekurdurdugunu soyleyen bir arkadastan aldım ama ben hic bir zaman DarkLove tarafından kodlanmıstır diye yazmadım ve kimseye de vermedim Emrehan sen bunu iyi bilirsin o chat.gen.tr konusunda haklısın Unreal Ordan dagıldı ama ben bir defa kullanmadım bile kullanıldıgını hissettigimdede hep gerekeni yaptım ve sana haber verdim simdi gelelim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana kardesim kalbini kırdımmı bilmiyorum ama kırdıysam kusura bakma ama bilmeden yorum atıyorsun sana acıklama yapmak istemedigimi anlaya anlaya biseyleri kurcalıyorsun sana anlatmak istedgim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın anlattıklarıydı ama neyse yinede haklısın bir kaç konuda senin tarafından bakılınca ama her zamanda kendi tarafından bakma rank meselesine gelincede benden alsınlar sana versinler sorun degil benim icin hatta hepten banlasınlar onemli degil ama surda 3 - 5 kişi kaldık eskilerden birbirimizi küstürmenin geregi yok diye düsünüyorum.