02 Şubat 2018, 12:16
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Otogaza 16 Kuruş İndirim Geldi
| AnKaRaLl Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @esekherif içerdeyim abi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
2 hafta konya ya git gel yaptık arabayı servise götürcem binemiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Servise sordum 300-350 tl malzeme için işçilik 450 TL istedi. son 1 senede depo dolumunda 30 TL farketti. Algısı vergisi ahanda şimdi birde servisi 1 senede 18 bin km ortalama 23 krş yakmış olsa 4.140 TL gaz parası vermişim sadece. Benzin tarafını saymıyorum. 5 binde sigorta kasko, şu ana kadar 750 civarı vergi, muayenesi vırtı zırtı ben baya zenginmişim yaw. Gaz a gelecek 0,16 krş benim cebimde 700 TL farkettirirdi eğer ki artmasaydı. İndirim umrumda değil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben zaten alışmıştım. 2,89 dan alıyordum gazı. Korkuyorum ki her indirim sonrasında daha sağlam bindirim yapıyorlar. Şimdiden düşünüyorum ne kadar girecek diye. Neyse hafta sonu yine bi 600 km yol gözüküyordu 8-10 lir kardayım demektir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yani içerdeyim abi her türlü arabadan ötürü içerdeyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | 我不懂你 ! |
| |