Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2018, 15:58   #8
sedakeles
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Re: RuLzzServices SpeciaL-7

Saçma sapan şeyler sen bakmamışsın bence önce sen bi kur sonra avukatlık yap demekki herkez burda hırsız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[15:51] -DUYURU- Kullanilan Services -> RuLZzServices-Special-7 (IRCServices uzerinedir)
-
[15:51] -DUYURU- Kullanabileceginiz Special Ozelliklerini gormek icin, /Services KOMUTLAR Komutunu uygulayiniz.
-
[15:51] -DUYURU- Profilinizi belirtmek icin /NS PROFILINFO Komutunu kullaniniz.
-
[15:51] -DUYURU- Services istatistikleri, /Services STATS Kullanarak takip ediniz.
-
[15:51] -DUYURU- Hediye gonderimi hk. yardim almak icin, /NS HEDIYE HELP Komutunu kullanabilirsiniz.
-
[15:51] -DUYURU- Aytac tarafindan gelistirilmis en gelismis services yapisina sahiptir.
-
[15:51] -DUYURU- NOT: Network uzerinde kayitli bulunan tum nick ve kanallar, yonetime aittir.
-
[15:51] -DUYURU-

demekki herkez hırsız burda çalıyorsunuz birşeyler iki bişi ekleyip bize sunuyonuz kurulumun ana kodu ircservicesin boşuna nefes tüketiyorsun kimseninde avukatlığını yapma bence sen çünkü o halde birilerin yaptığı şeyleri düzenleyip sunuyoruz çıkıp bana çalıntı diyorsun buna hiç mi hiç emek var demeyin güzel olduğu için paylaştım arkadaşım burdan silerseniz forum çok umurumda da olmaz yani o bu saçma sapan yorumlar yapmayın işinize bakın konuyuu saptırmaya çalışmayın bakmadan etmeden yorum yapma[COLOR="Silver"]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan