Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2018, 08:05   #11
YaRGuCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucular arası konuşma [ekleme]

QueeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu çalışmayı görünce, düşünce mi ona benzettim. Benim bir arkadaşımın sunucusu vardı. Büyük sunucularda ki istediği kanalın sohbetini kullanıcı giriş çıkışını arkadaşımın sunucusuna kanalın tıpkısını kanalına yansıtılıyordu. Maksat sohbet dönüyor gibi gözüksün
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
O geldi aklıma. Oda sanırım bir bot ile yansıtıyordu.
Bide benim sunucu dada görüyorum diğer sunucu dada "Isparta_32" gibi bir nicke bürünüp sunucularda dolaşıyor ve hiç konuştuğunu görmedim. Artık kimin botu oluyorsa bilmiyorum. Kanaldaki konuşmaları heral de başka sunucuya aktarıyor.

Sizin bahsetmiş olduğunuz olay cycle bot ile gerçekleşiyordu.İstediğiniz bir sunucuya botu sokup belli bir süre (süre olarak size bağlı) başka sunucudaki konusmaları girişleri, çıkışları alarak kendi kanalına yansıtabiliyordu bu halen var olan bişey.Ancak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşın yaptığı çalışma benzerlik göstersede daha farklı ve başarılı.Ne kadar ben IRCD ortamını bırakmışta olsam bu tür şeyleri görmek güzel.Tebrik ederim güzel çalışma.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver