30 Ocak 2018, 09:41
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Tek taş ve beş taş yüzük
Herkese merhaba ,
Tekrar güzel bir soru ile karşınızdayım..
( artık bende ünlü youtuberlar gibi video başlangıcında herkese merhaba kanalıma hoşgeldiniz der gibi hissettim her neyse konumuza dönecek olursak bu hafta ki konu , uzun zamandır gözlemlediğim bir konuyu sizlerle paylaşmak ve bu konuda ki fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. )
Soru çok basit , kadınlar neden tek taş ve beş taş yüzüğünü aynı parmakta takarlar ? yada sorumu şöyle sorayım önceden karşınızda ki evleneceğiniz yada sizin için hayatınız da önemli bir yere sahip olduğunu düşündüğünüz insana alınan tek taş o kadar değerli bir mücevherat iken şimdiler de artık bu iki yüzük olayı moda mıdır bilmiyorum. Aynı parmağa hem tek taş hemde beş takılıyor.?
Bir nevi çıta yükseltme olayı mı ? yoksa karşınız daki insana verdiğiniz değerimi gösteriyor? Eğer maddiyatla veriliyorsa değer neden bunca insan ayrı ve ayrılmak üzereler. ? Kafam oldukça karışık..
Bu konuda siz değerli İRCForumları ailesi kullanıcılarının güzel yorumlarını bekliyorum..
__________________ Çok fedakarlık yapana kıymet verilseydi, yıllarca tarla süren öküze bıçak sürülmezdi.. |
| |