Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2018, 11:19   #4
CanDostu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * CanDostu

Öncelikle oy veren ve beni tanımak isteyen herkese teşekkür ederim. Neredeyse 10 yıllık üye sayılırım. Fazla ön planda olmayı tercih etmediğim için tanımak isteyen insanların olması beni şaşırttı. Mutlu oldum

Elimden geldiğince sizlere samimiyetle cevap vermeye çalışacağım.

muptelasiyim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir biraz kendinden bahseder misin?
Ne işle meşgulsün. ve hangi şehir de yaşıyorsun.?

Merhaba. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

30 yaşındayım. Adanalıyım. Jeoloji mühendisi mesleğini icra etmekteyim. Ayrıca iki dalda yüksek lisans yapmaktayım. Biri kendi mesleğim olan jeoloji üzerine diğeri ise iş güvenliği üzerine.

İnsanların belli bir noktaya geldikten sonra kendisini geliştirmeye devam etmesi taraftarıyım. Bu nedenle gerek akademik olarak gerekse meslek dışı konularda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.

Mühendislik dışında, maddi gelir olarak son zamanlarda meşhurluğu artan kripto paralarla da ilgilenmekteyim.

Yaşadığım şehir Adana. Bir çok şehirde ikamette etmişliğim var.

gul_perisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle mrblar.Benimde oyun sizedi. Taze kan lazım diye dusunenlerdenimtebrikler..
Kız ark.inizin hastalagina karşı fedakarlığıniz beni etkiledi bu zmanda.dilerim ki cok mutlu olursunuz.
Hayata bakış açınız nedir
Hayvanları sever misiniz
Sosyal hayatla bağınız nedir? Hobiler vs varmıdır?

Merhaba. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oy verdiğiniz için teşekkür ederim

Keşke yanında olma, ona destek olma dışında da yapabileceğim bir şey olsa... Bir aksilik olmazsa bugün hastaneden taburcu olacak. İnşallah iyileşme süreci hızlanır. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Hayata bakış açım, yaşamak için yaşat...

Hayvanlar sevilmez mi? Onlar bu dünyada bize insan olmayı öğreten en büyük varlıklardır. Ayırt ettiğim bir hayvan yok. Kediyi bir köpek kadar, köpeği bir fil kadar, fili bir fare kadar, fareyi bir insan kadar severim

Pek sosyal bir insan olduğum söylenemez. Hobilerim çok geniştir. Örneğin, pek fazla bilinmeyen gün yüzüne çıkmamış bilgileri öğrenmek benim en büyük hobimdir. Bunun dışında bilim ve mitoloji üzerine kitap okumayı severim. Tabi birde son zamanlarda babam sayesinde yeni hobi edindim. Babam internet üzerinde yeni pasta tarifleri bulur sonrada beraber yapmaya çalışırız

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver