Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2018, 01:59   #26
esekherif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Köylü Milletin Efendisidir.* | Mustafa Kemal Atatürk

Kalemzede Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurucusu olduğu Türk Dil Kurumu'nda Köylünün 1. Anlamı: KÖYDE YAŞAYAN VEYAHUT DOĞMUŞ OLANDIR. Anlamında iken 123456789. Anlamında ise KÖYLÜ: Anlayışsız Anlamında olmuş. İyi de Türk Dil Kurumu veyahut Mustafa Kemal Atatürk Ben, Sen, O, Biz, Siz, Onlara 'Köylülere' 'Anlayışsız' diyeceksin dememiş ki Ben ve Senin gibilerin 'Köylüyü' 'Anlayışsız' olarak ifade etmesinden dolayı Olumlu olduğu gibi Olumsuz Tanımlaması da yapılmış. İlkokulda iken Öğretmeniniz Türkçede Gerçek, Yan ve Mecaz Anlamla ilgili olarak Anlam Bilgisi Dersi verseydi (Muhtemelen) Köylü ile ilgili olarak Olumlu olabileceği gibi Olumsuz da Anlamları olabileceğini de açık şekilde ifade eder, bir kelimenin anlamlı veyahut anlamsız olması için cümle içinde olması cümle dışında olan kelimelerin cümleden bağımsız olarak anlam ifade etmediklerini de anlardınız Sevgili Eşek Hocam...

Sevgili süper mod hocam , yeni geliştirdiğim organik uçan tekmeyi üzerinde denemek istemiyorum.
Aramızda imece yapalım ve seni hızlandırılmış Türkçe kurslarına gönderelim.
Sonra bana ayar verirsin.İki cümleyi bile burada ifade edip yazamayan birisin ve ayar veriyorsun.
Okuduğunu anladığını da sanmıyorum.
Ben size ''siz'' derken
Sen bana 'sen'' diyorsun.
Sen ile siz arasında en az bir fincan kahve olmalı neyse sil bunları !

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver