Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İşte Galatasarayın Yeni Başkanı ..
BAŞKAN ADAYI: Dursun Aydın Özbek YÖNETİM KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI: Özkan Olcay, A.Nasuhi Sezgin, Osman Kocaman, Mehmet Dedeoğlu, Can Topsakal, Ahmet Cebeci, İsmail Sarıkaya, H.Murat Atay, Ural Aküzüm, Ali Yüce YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYE ADAYLARI: Mehmet Onultan, Cevat Genç, Burçin Aslan, Serdal Koç, Ozan Oral DENETİM KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI: Cengiz Ergani, Selim Önen, Levent Yaz DENETİM KURULU YEDEK ÜYE ADAYLARI: Tolga Erem, Ahmet Tirali, Coşkun Aras SİCİL KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI: İ.Serdar Eder, Çetin Öztürk, Hayri Gürkan Eliçin, Ali Tüzmen, A.Esat Tansev, Özcan Karamahmutoğlu, Hakan Melek SİCİL KURUL YEDEK ÜYE ADAYLARI: Nihal Özfırat, Ömer Faruk Dak, Jano Kasal DİSİPLİN KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI: Oğuz Evrenos, Okan Tekinşen, Cemal Burnaz, Oral Yılmaz, Celal Emon, Can Baydarol, Hakan Ünsaler DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYE ADAYLARI: Mustafa Tanrıyar, Ahmet Kaya Kimyacı, Hakkı Derya Göbelek, Zafer Kural, Vedat Gürer BAŞKAN ADAYI: Mustafa Cengiz YÖNETİM KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI: Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney, Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet Ünal Çeviköz YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYE ADAYLARI: Mahmut Recevik, Mehmet Ömer Cansever, Dinç Üner, Erol Özmandıracı, Arif Badur DENETİM KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI: İbrahim Anıl, Emir Otluoğlu, Reha Ünsay DENETİM KURULU YEDEK ÜYE ADAYLARI: Zeki Kadirbeyoğlu, Hayim Pinto, Başar Gündüz SİCİL KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI: Ali Kunter Akyürek, Celal Ahmet Kalafatoğlu, Faik Süleyman Camat, Selçuk Erdoğmuş, Sedat Besen, Çağatay Cervatoğlu, Birsen Gonca Sarış SİCİL KURUL YEDEK ÜYE ADAYLARI: Leyla Açar, Tayfun Ayrancı, Abdullah Günhan Aksoy DİSİPLİN KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI: Yıldırım Baysal, M. Ömer Akad, Ayhan Yeğinsu, Ertuğrul Cem Emiroğu, Tayfun Akçay, Haşmet Akın Ketenci, Mehmet Süha Balın DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYE ADAYLARI: Ali Salih Özçakır, Metin Evrim, Turgut Bilgin, Süleyman Müdüroğlu, Necati Tunç Şengül |