Adı üstünde fikir. Fikirlere katılmayabilirsiniz tabi. Ancak benim yazdıklarımın hiçbirinde fikir yoktur.
İlk mesajımda tamamen gerçekler vardır. Ohalin getirdiklerini ve götürdüklerinin gerçekleri. Ticaretle uğraştığınızı söylemişsiniz. Halbuki ticaretle uğraşan insanın daha çok anlaması ve bilmesi lazım ekonomiyi ne kadar etkilediğini. Siz ne kadar kabul etmezseniz etmeyin, acı tabloyu ohal bittiğinde daha çok hissedeceksiniz. İstatistikler baskı altında tutularak şişirilme gündemlerle ayakta duruyoruz.
İkinci mesajımda ise tamamen yaşanmış, yalansız örneklerdir. Arkadaşa cevap verirken bylock çıkıp da serbest bırakılan yok diyorsunuz. Verdiğim örneklerin en altında bir tane örnek verdim size. Kişi ne itirafçı oldu nede yalanladı fetöçü olduğunu. SERBEST BIRAKILDI.
Düşünceleri ve fikirleri birbirimize empoze ettiremeyiz. Kabul ettirmeye çalışmak, tartışma yaratmak gereksiz olduğu kadar, anlamsızdır. Ama canımı sıkan ve beni üzen şey; artık insanlar gerçekleri fikir ve düşünce olarak algılayarak önüne kocaman duvar çekiyor. İşte o zaman ön yargı başlıyor, birilerinin siyasetine meze olunuyor.
Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim. Forumumuzun tek entelektüeli @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım, entelektüelden bahsederken doğru yazarsanız daha çok entelektüel olursunuz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], son cümlenize de sonuna kadar katılıyorum.