|
Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
sen neden üzerine alınıyorsun, benim o allah belanızı versin sözcüğümü sadece latife olsun diye @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e hitaben yazdığımı bütün forum anladı, bir sen mi anlamadın ? biz kendi aramızda atışıyoruz, saygı falan duymak zorunda da değilim.
sen zorunda olabilirsin ama ben değilim. sizin gibi hiç bir siyasetçinin sempatizanı da değiliz, olmadıkta. Doğruya doğru, yanlışa yanlış deriz.
anun hükmünde kararname çıkarıyorlar çünkü hızlı kararlar almak zorundalar tezini olay yaşandıktan sonra bir müddet normal karşılayabilirim ama bunu durumu fırsat bilerek uzatmak ve kendi lehine çevirmek farklı bir olay. Bunun ince ayrımını da yapamıyorsan hiç çıkıp burada siyaset konuşma.
İşsizlik mişsizlik konusu ile ilgili bir şey demedim zaten onu üzerime alınmıyorum.
Siz kendinizi böyle güçlü sanmaya devam edin,
Şu yargıdan uzaklaşın artık, bize birşey olmaz kralı gelsin amerika gelsin o gelsin bu gelsin. Yıkılmaz denen roma imparatorluğu yıkıldı, geriye kalan sadece bir küllah, dondurma isminden başka birşey değil. Yıkılmaz denen büyük cihan osmanlı imparatorluğu yıkıldı. Yıkılmaz denen sovyetler birliğinden geriye birşey kalmadı.
Tek adam zihniyeti ile istediğini yapanların örnekleri yukarıda, devam edin devam.
|
Bir laf kullanmadan önce nerelere gideceğine dikkat etmelisin. Aydınsınız, çok biliyorsunuz ya. Uzaktan davulun sesi çok hoş gelir anlıyorum seni. Bekara koca boşamak kolay.
Zaman değişiyor, çağ gelişiyor. Sen bana kalkmış kaç yüz yıllık örnekler veriyorsun. Biz adamın adamı değiliz, Devletimizin milletimizin adamıyız. Sizlerle beraber bu duruma kimler karşı, kimler ittifak gözünüzü açıp bakın.
Çok ince görüyorsunuz, çok incesiniz maşallah.
Biz kendimizi güçlü görmeye devam edeceğiz çünkü güçlüyüz. Siz kimsiniz, biz kimiz?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Siz şaka mısınız birader. Üzerimize gelenlere gelmeyin mi diyeceğiz? Biz üzerimize gelenlere topunuz gelin demeyi Gazi Mustafa Kemal'den öğrendik. Bana böyle çok bilmiş imalarında bulunma. Bi cacık değilsiniz.
Devlet, Edep, Müddet.