|
esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sizlerin yorumlarını okurken sevgili Erden Bayazıt'ın en sevdiğim şiir'i geldi aklıma
''Beton apartmanların sağır duvarlarını yumruklayan adamlar'' gibisiniz ve bu çok nefis.
Yaşınız ne kadar müsait bilmiyorum.15-20 Sene evvelinin Türkiyes'i canlandı gözümde
Dokuz kişilik kadınlar koğuşunda yatan Ms hastası annem ve başını kalorifer borularına gömmüş bir babanın çaresizliği
Kaç taneniz aç uyudu?
Kaçınız lastik ayakkabı giydi?
Kaç taneniz liseyi çalışmak için bıraktı?
Kaçınız bir soğan fazla yediği için annesinden dayak yedi?
Kaçınız ikinci şubede altına çişini yaptı?
|
Cevap Hakkımı Kullanıyorum Sana Azizim...
15 20 Sene Evvelki Turkiye Elbette dogrudur Hepimiz Hatırlıyoruz Hepimiz Biliyoruz.
15 - 20 Seneki Once Almanya Amerika fransa Hollanda Bunlarıda Biliyorum.
15 - 20 Sene Once Malesefki Teknoloji Turkiyede Yok Denecek Kadar Azdı. Elbette Oteki Ulkeler Bizden % 20 Kadar Fazla Bir Teknoloji İle Gidiyorlardı.
İnternet Yok Denecek Kadar Azdı.
Telefon Yok Denecek Kadar Azdı.
Bu Oteki Ulkelerde Biraz Daha Yogundu.
Eskiden Yol Yaparlarken Teknoloji Yoktu Elde Kurekler Kamyonetten Zift Atarak Yol Yaparlar.
Ellerinde Surdukleri Silindir İlede Duzenlerlerdi.
Bu Sebepten Oturu Yılda 100 Km ( Ornek Verdim ) Yol Yapılırdı.
2003 2004 Yıllarından Sonra Yanı Yenı Hukumet zamanında Teknolojı Gelişti ve Hersey İnternetle Calıstı.
Kredi Vermeye Korkan Bankalar İşsiz Olana Dahi Kredi ve Kredi Kartı Verdi.
Borcsuz Dolaşan Esnaf ve Halk Mevcuttu. ( Kriz Donemleri Haric )
Bizim İlçede İcra Dairesi Yoktu Suanda Sanırım 6 Tane Mevcut
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Simdi Diyorsunki Liseyi Ailem Okutamadı. durumumuz Yoktu Paramız Yetmıyordu. V.s V.s
Simdi Para Yoksa Kedi Var Kredi Kartı Var.
Adam Kullanıyor Asgarisini Oduyor Gecistiriyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eskiden Olsaydı Emin Ol Her Cocuk Okurdu
Eskiden Olsaydı Her Cocuk En Kral Ayakkabı Alırdı.
Eskıden Olsaydı Markete Gidip Kredi Kartı İle alışveriş Yapıp Aç Kalmazdı.
Eskiden Olsaydı Annelerimiz Bizleri Dovmezdi Yokluk Olmadıgı İçin.
Daha Bir Cok Sebep sayabilirim.
Ama Bu Kredi ve Kredi Kartı Eskiden Olsaydı Emin Olabilirsinki ( Bizim İlçede İcra Dairesi Yok Dedim Şimdi Sanırım 6 Tane Var Demiştim. )
Eskiden Bu Dediklerim Olsaydı 6 Tane İcra dairesi Olurdu Ozaman
Simdi İse 6 Degilde 66 Tane Olurdu
Saygılarımı Sunarım Sana Azizim....