Var mısın ki, yok olmaktan korkuyorsun.
Çölde bir kum tanesiyiz !
Ne çok anlam yükleriz bazen kendimize veya karşımızdakilere..🤔
Çok çok önemliymişiz gibi.😳
Gel beraber inceleyelim bizi.🤔
Bir miktar kan, biraz kemik ve deri ve emanet bir ruh.😳
Ne bu dünyayı kuranlarız, ne de yakıp, yıkıp giden olacağız.🙄
Hayatım dediğimiz şey ortalama 70-80 seneden oluşuyor.😔
Hayatının sana kattığı insanlar ise ömrün boyunca, görüşüp konuştukların milyar bile yapmayacak.😳
Ne katmış veya çıkarmış olabiliriz dünyadan.🤔
Atomu parçalayamadık, yer çekimini de biz bulmadık, dünyaya geldiğimizde zaten dünyanın yuvarlak olduğunu öğrenmişlerdi ve bir çok buluş, icat gerçekleşmişti.😳🙄
Beeee benim canım kardeşim, şu an bu yazıyı okuyanım😊
Bir selam, bir kelamlık insanlarız. Mutfakla, tuvalet arası yaşayan.🙄Çalışıp çabalayıp alnının terinin karşılığı ile hayatını idame ettiren.😳🙄😊
Öyle derin ve büyük anlamlar yüklemeyiniz kendinize veya karşınızdakine.😔Çok aman aman, çok da süper insanlar da değiliz. Neticede emanet bir nefesle yaşıyoruz.🤔🙄
Nefesin bile emanet iken, dünyanın en önemli varlığı gibi hissetmene ne sebep oluyor.🤔
Senin şu an hayatta yaptığın, davranış ve eylemleri zaten herkes yapıyor.🙄😳😊
Çok kasma !
Hayat çok kısa !
Rahat, huzurlu, sağlıklı yaşayabiliyormusun ? Yaşa gitsin.😊
Gece başını yastığa rahat koyabiliyormusun ? Senden mutlusu yok.😊
Sen, sana bile ait değil iken, taşıdığın her şey yaradandan emanet iken, diğerlerinden üstün olduğunu kim söyledi sana ? 😳🙄
Bizlere en azından bana sözleşme imzalatmadılar dünyaya gelir iken, sonsuza dek kazık çakıp, dünyanın batışını görecek özel insansın diye. 😀😳
Sende de yoksa böyle bir sözleşme, herkes kadar varsın dünyada, bir gün yok olmaya aday olan.😳
Huzur bul, huzur ver. Mutlu, sağlıklı yaşa gitsin.
Biraz tiplerimiz, biraz maddiyatlarımız, biraz mesleklerimiz, biraz karakterlerimiz farklı.🙄😊
Ama hepimiz insanız, hamurları farklı olan !😌
Var gibi duran, aslında varlığı ile yokluğu bir olan !
Sevgilerle ...
__________________ 🌹
Allah'ın bahşettiği en güzel aksesuardır vicdan.
Takın onu yüreğinize. |