Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2018, 19:43   #1
GabrieLLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şaka, çok ciddi bir sanattır..

Espri yapmak çok ince bir çizgidir.
Hem gülümseteceksin, hem de kırmayacaksın. 🤔
Tamamen ince bir zeka gerektirdiğine inanırım . Komiklik yapmakla, komik duruma düşmek arasında incecik bir çizgi vardır.
Gülsün diye söylediğin o söz, kırıp yıkıp geçebilir bazen.
Bazısı doğal komiktir, göz kırpsa gülersin.
Bazısı da uğraşırda uğraşır, çabasına gülersin sadece.
Şaka yapmak kadar zor olan bir şey daha vardır. O şakayı kaldıracak ve anlayabilecek olmak. 🙃
Bizi ne yaktı biliyormusunuz ?
Adamın biri kalkıp, zamanın birinde,
her şakanın altında bir ciddiyet vardır dedi.
Sonra insanlar her lafın altında bir gerçek, her öküzün altında bir buzağı aramaya koyuldu.😳
Yahu ciddi bir şey söyleyeceksem sana, niye şaka yapayım ?
Bırakın bu insanlar, içimizde yaşayan ve her şeye rağmen gülen, gülümsetebilen insanlar neşe saçsın, ışık olsun bizlere.
Bide küfürlü konuşunca komik olduğunu sananlar var !
Abi, abla niye güleyim sana ? Açar biyoloji kitabı okurdum o kadar komik olsaydı, orda daha ayrıntılı yazıyor demi ama 😬
Espri ince ve anlık olur zorlamayın. Bide abuk espri yapanlar var, gülmesennn ona yazık, gülsem bana. Hatır içinde gülünmez ya kardeşim. Zorlayınca gülmek için, bu çene nasıl kasılıyor biliyonmu sen.😏
Ya çok da ciddiye almayın şu hayatı ve hayatın size dayattığı şeyleri. Azıcık gülümseyin, rahatlayın, mutlu olun, her zaman söylüyorum. Biletlerimiz sadece geliş değil, gidişlerde onaylı geldik. 😉
Neşeli, mutluluk, huzur saçan insanlara yakın olabildiğimiz bir yaşam diliyorum hepimize. Onları sakın kaybetmeyin yerlerini dolduramayız sonra yüz güldürenlerimizin 🙏😊😉😀😀
Sevgilerle ...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver