Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2018, 18:04   #9328
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçini dök!

Bu aralar yeniden Judith Liberman aşkım depreşti. Hayattan umudunu kestiğin, artık ne yapsam olmaz hissinin beyninden sızıp bedenini ele geçirdiği zamanlarda bu kadına sığınmak lazım. Aslında tam aksi bir dönemdeyim ben ama söylediklerini unutmamak adına galiba kendimi onu izlerken, okurken buluyorum. "Hayatımızı yaşarken değil, anlatırken yaratıyoruz." sözü ilhamınız olsun. Yaşadığımız şeylerden neleri çekip, neleri hikayeleştireceğimiz bizim elimizde. Sürekli olumsuz şeyleri anlatıp bunlardan beslenirsek her şey öyle gözükür ama bir kereliğine oturup o gün yaşadığınız olumlu şeyleri düşünün ve birilerine anlatın dünya sizin olsun. Hatta bir kitabında Lao Tzu sözüne yer vermiştir, ondan ötürü dünyanın sizin olacağına inanmanızı istedim.
Şöyle diyor: "Sahip olduklarından hoşnut ol, her şeyin olduğu gibi olmasının tadını çıkar. Hiçbir şeyin eksik olmadığını fark ettiğinde dünya senindir."
Okuduğum an binlerce naneli şekeri ağzıma atıp üzerine su içmişim gibi ferahladı içim. Kendinizin ve içinizin kıymetini bilmeniz dileğiyle. Ben bazen böyle konuşurum işte.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan