Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2018, 02:50   #13
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ~ Bir avuç yaLnızLık içine Bulaşmış Siyah Kırmızıya Hasret Aşk ~

Eskidendi hemde çok eskiden... Her bir darbe, küllerimden doğmama sebep oldu, her bir kıvılcım yangınlara sebep oldu.. Herşeyin fazlası zararmış bunu anladım. sevmenin,değer vermenin,iyi niyetin,anlayışlı olmanın,fedakar,merhametli olmanın! Bu hayatta bol bol su tüketin sağlık için iyi derlerken fazla su içmenin bile vücuda zararı oluyorken durumu sen hesapla Ben kaybedeceksem iyi niyetimden kaybedeyim yeter ki demenin bedellerini ödedim hep iyi niyetten kaybettim bu yüzden üzüldüm hirpalandım ağladım.. ha dersen ki pişman mısın? Yok değilim sadece her şeyin fazlasını barindirmiyorum kendimde.. neye değiyor bu hayatta ? Limanlar yandı külleri bile yok kimsenin gemisinin mecburi istikameti değilim yalnızca kendi gemimin kaptanı ve limanıyım... istediğim istikamete uğradıģım ama hiç bir limana sığınmayan özgür kaptanım... havayı içime çekiyorum ohh be diyorum hayat varmış gözlerimi kapayip kollarimi açıyorum ben artık hür'üm diye bağırıyorum. Canım ne isterse artık onu yapıyorum birine bağlı olmamanın ve birinin sorumluluğunu taşımamanın rahatlığıyla artık mutlu bir kelebek misali akıp gidiyorum hayatın içinde ...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver