|
Kitapella Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu ortamı çok yeni tecrübe ettim, hayatımda ilk defa insanların, amacı sadece sohbet ortamı oluşturmak olan bir yer için Karakterlerinden bile ödün verebildiğini gördüm. Senelerce buralarda vakit harcamış ve sonucta zaman kaybından, aldatılmaktan ve insanlara güvensizlikten başka hiç bir şey kazanmamış kişilerle tanıştım ve üzüldüm. İnsanlar bu tip yerlerde kendileri gibi olmaması gerektiğine bir şekilde inanmış veya inandırılmış en acı durumda bu.
Olumlu olarak bu bağımlılığı ve bu ortamı bir kitap haline getirmeyi düşünüyorum. Şuan konuştuğum kişilere yaşadığı anıları sorup derlemeye çalışıyorum ki güzel bir kitap oluşturabileyim. Artık sanal bağımlılığın hastalık olarak kabul edildiğini ve çok yakında ilaçlarının piyasaya sürülecek olduğunu düşünürsek bu kitabın okuyucusu tarafından sevileceğine inanıyorum. (Tapatalk açılsın artık gerçekten yazı yazarken hiç bu kadar zorlanmamıştım)
|
Iste bu yuzden seviliyorsun
Dusuncelerine hayranin
Olumlu- dostluklar, bazilari yillardir suren.. bilgi- cok sey ogrendik, cok ders aldik...
olumsuz - insanlari kendimiz gibi gorduk, guvenimizi yitirdik, kotu niyetler gorduk, uckagitciliklar gorduk kalleslikler gorduk ve hepsi klavye arkasina saklanarak.. zamanimizi harcadik, faydali seyler yapmak yerine, bazen okulu aksattik, bazen isimizi.. genclik . Buyuduk akillandik