10 Ocak 2018, 21:20
|
#15 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Doğum günün kutlu olsun Selale'm :)
| Selale Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Yaa neresinden baslanır ki simdi senin kıymetini anlatmaya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Oncelikle kocaman tesekkur ederim o guzel yuregine Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yerin her zaman bir baska guzel olacak bende bunu lutfen unutma .. Ah evet yeniden mutlaka kahve icmeliyiz hemde yine yagmura denk getirelim ^^ Her ne kadar benim istedigim kahveleri yanlıs getiriyor olsalar da o guzel sohbetine doyum olmaz, cokca seviliyorsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ! (:~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] temenniniz icin cok tesekkur ederim, sevgiyle kalın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] temennileriniz icin cok tesekkur ederim, umit ederim yeni yasımın guzel enerjisi sizleri de sarar. Cokca sevgiler (:~ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Kıymetli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'm kocaman tesekkur ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Senin gibi gonlu guzel dostlar vakit ne olursa olsun unutulmazlar .. Yureginden operim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Aman pek muhterem azizim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beycigim ^^ O zaman bana bir dogum gunu mesajı almaya ne dersiniz ? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Ah sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kocaman kocaman tesekkur ederim, siz sevdiklerimle birlikte insallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. En buyugunden kucakladım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Ne kadar tatlı bir temennidir o sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , cok tesekkur ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dilerim sizinde gonlunuzden gecen her ne guzellik varsa avuclarınıza koyulur. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iii ama coook tesekkur ederim. Bol gunesler cokca sevgiler olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Pek sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , cok tesekkur ederim, her birimizin bir oncekinden cok daha guzel yasayacagı senelerimiz olsun insallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben galiba kendimi biraz yalnız hissettim ondandır kıyılarda koselerde kalmıslıgım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Gonlu, yuzu guzel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tesekkur ederim, cokca sevgiler olsun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tesekkur ederim hemde buyuk buyuk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mutluluk sizlerle gelsin sonra hep birlikte birlestirip kutlayalım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. En derin muhabbetlerimle ..
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tesekkur ederim. Yureginize kucak dolusu sevgiler gonderiyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tesekkur ederim. Guzel yureklere ve guzel dileklere misafir olabilmek umidiyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Kitap yazsaydın. |
| |