Balkon konusmasi yapabilirim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle herkese çok tsk ederim guzel msjlariniz icin iyi ki varsiniz dilerim ki en güzel dilekler sizlerin icin olur bu yil.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pati dostum öncelikle sana.iyi kötü gününde yer aldığın icin her zaman cok tskler.viodeolarin ve resimlerle.. ayrıca sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana da bitanem.yeriniz bende her daim ayrı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biricik dostum .tskler bahara kortlardayım ıns
En güzel temennin benim icin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. cansin.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tskler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevgiler.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] melonun ark.i
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok tskler.melodan da aldim dün msjinizi. Sagol.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tskler mirnom 3pasta kesti bugün
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin foruma gelmen bana ve ark.larima hediye. Renk kattin tskler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isminizi. Sevdiğim birinden cok duydum.dostlugunuz baki olsun.cok tskler
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tsk ederim pati dostu.umarim bu yıl geçen yılımı aratmaz