07 Ocak 2018, 00:04
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Doğum günün kutlu olsun pati dostum "gul_perisi"
Tık tık tık...
Kim var orada... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tabiki doğum günü perisi olacaktı ne sandınıııız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; bu bir doğum günü mesajıdır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öyleyse doğum günün kutlu olsun pati dostum, nice güzel yaşların nice güzel senelerin olsun. Hep sağlıkla, mutlulukla, huzurla dolu bir ömür diliyorum.
Pastamız tabiki de ; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. G üllerin en güzeli sensin pati dostum Ü züntü , keder senden hep uzak olsun L al olsun kötülükler gelmesin sana P ırıl pırıl kalbinle hep ol yanımda E n güzel yılların olsun R üya gibi gerçek olsun İ yi ki varsın dediğim S evgisini her daim hissettiğim İ yi ki doğmuş pambik yüreklim Seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuz. ( ruz der iken Toprakla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aynı zamanda iyi geceler mesajıdır bu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |