Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2018, 13:01   #11
Damla
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumlardaki Türkçe karakter kullanımı

SuLh Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle açtığınız konuya saygı duyuyorum. Yalnız sizde açtığınız konuya saygı duyarak lütfen yazdıklarınızı okuyun ve noktalama işaretlerini, bağlaçları ve anlatım bozukluklarını düzeltin. Netice itibariyle eleştirdiğiniz bir şeyi tekrarlıyorsunuz.

İyi forumlar.

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kullanıcı adınızda bulunan büyük L harfini küçültebilirsiniz bence. Bir yerden başlamak lazım sonuçta.

Öncelikle şunu söylemek isterim, her ikinizin de yazdıklarınıza elbette katılıyorum.
Ama, konuyu açan arkadaşın o kadar üstüne gitmişsiniz ki, yazmadan duramadım.
Türkçeyi sadece, Türkçe karakter olarak kısıtlamamak gerekir.
Türkçe bir bütündür.
O zaman şöyle bir soru çıkıyor ortaya, Türkçeyi güzel kullanabilirsiniz, imlalara da dikkat edebilirsiniz.
Peki, o zaman neden kullanıcı isimleriniz Türkçe değil.?
Birinizin ki; Arapça.
Diğeriniz ki ise; İngilizce.

Konuya gelecek olursam, ben bir Türküm ve Türk gibi konuşup - Türk gibi yazmalıyım.

Türk milletinin dili Türkçe'dir.
-Mustafa Kemal Atatürk.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver