Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2018, 01:23   #54
Rhytia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nerede kalmıştık?

Erva Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sesli kahkaha attım hahahahahaha yerlerdeyim yıkıldım resmen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
böyle bir adam gerçekten yok harbiden her yıl düzenli banlanır Başbakan gibi karşılanır ahaha şöyle konusuna baktımda bugün 2 gün olmuş konuyu açalı iyi hit almış
Popüler adamın havasıda bir başka yahu en sevdiğim kankam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;d ayrıca bulaşıkları kitledi sanırım gider ayak makine yokmuydu
))))))yeni manikür yaptırdım da kdkdkdkd

Sürekli takım elbise giydiği söylentileri de var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]m.
Ayrıca saçlarına limon sürüyormuş parlasın diye. Bunları ircde bir başkasına anlatırken görmüştüm :d
Sonrası en sevdiği yemek mercimekli börek.
En sevdiği meyve blackberry
En sevdiği üye noyan ve eski pentagram
..
Sunucuya geliyorum dahası var anlatıcam bekle beni :p

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver