Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2017, 14:12   #15
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FATİH TERİM'in adi bile yetti.

Beni yeniden bu konuların içine getirip zorla konuşturacaksınız zalımlar. Bence bu hafta olan puan kayıplarının Fatih Terim adıyla bir ilgisi yok, zaten beklenen kayıplar. Konya ve Fenerbahçe'nin birbirini yenmesi mucize olurdu. Niye? Çünkü ikisi de Kocaman takımı. Beşiktaş zaten hafif şişirilmiş durumsa zor bir maça çıktı.-CL'deki gibi ligde oynamadığı aşikar- Yani bu kayıplar Tudor başımızda olsaydı da olacaktı ve biz Tudor olsaydı da Göztepe takımını yenecektik. Ligde evinde en çok puan toplayan ve henüz yenilgi yüzü görmemiş takımız. Gelelim Terim amcamıza. Kendisinin psikolojik olarak bir etkisi mutlaka olmuştur. Özellikle bütün taraftarın, bazı yöneticilerin onun adını dillendirmesi daha gelmeden bizi rahatlatmış Fatih Terim'e de ekstra bir özgüven sağlamıştır. Evet güçlü bir karakter, tam bir aslan. Yırtıcı, kendini parçalar, taraftarın kulübenin içinde görmek istediği karakterde. Gidip gelmelerinin yarısı magazinsel boyuta dönüşecek kadar dillere düşse de başarıları bir kenara atılamayacak bir teknik adam. Şampiyonluk yarışında tutunmak ve transferlerin yaydığı dönemde takım ruhunu ayakta tutabilmek adına getirilmiş en mantıklı isim. Fatih Terim geldi diye hiç maç kaybedilmeyecek mi? Edilir elbet ama sorun değil çünkü oynayıp da yenilecektir. Bize bunu alıştırdığı için her seferinde onun kapısını çalıyorlar. Kişişel olarak verdiği demeçler, polemikler kendinden soğutsa da söz konusu takımımın menfaati olduğunda gelmesine mutlu olduğum bir isim. Umarım Galatasaray gibi oynayacağımız maçlar seyrederiz. Gerekirse 4 gol de yiyelim ama Galatasaray ruhunu hissedelim, o takımdaki her isme "aslan" diyebilelim.
Not: Fatih Terim bana yardımcılık teklif etti, dedim Elmander varsa gelirim, bekleyin bizi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kadın eli de değsin bi kere ne var yani.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver