Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2017, 20:32   #12
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FATIH TERIM'in adi bile yetti.

bizim insanimiza bayiliyorum ya, tamamen gazla calisiyoruz. fatih terim tribunun nabzini cok iyi tutuyor, taraftara tam da duymak istedigi soyleri soyleyerek bu sureci sifir sikintiyla gecirecegi hic suphesiz. goztepe macinda tudor donemine gore neyi farkli yapti galatasaray? hicbir seyi tabii ki. fakat fatih terim camiayi o kadar iyi taniyor ki, acin mac sonu aciklamalarina goz gezdirin biraz, "topu daha fazla ayagimizda tutuyoruz, saha ici kosu mesafelerimiz artti, galatasaray artik cok daha guclu olacak." tarzinda klasik teknik direktor aciklamalari yapti. halbuki alakasi yok, bu takim zaten ic sahada oynadigi tum maclarda rakibe sahayi dar ediyor. tudor taraftar psikolojisini iyi yonetemedi, ki bu da cok normal cunku kendisi fatih terim kadar guclu bir figur degil taraftarlar icin. tabii gecmisteki basarilarinin bu noktada buyuk rolu oldugu da bir gercek. o sebeple her ne kadar fatih terim'i sevmesem de, hem yonetim hem de takim uzerindeki baskiyi kaldirabilecek tek ismin kendisi oldugunu kabul etmekle beraber, bu kararin yonetim icin dogru fakat uzun vadede galatasaray icin yanlis oldugunu dusunuyorum.

kendisiyle ilgili dusunce ve yorumlarim bu kadar, bu post da burada dursun, hakli cikarsam gelir ekmegini yerim sdkfsdfj. tesekkurler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver