@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ *Farklı konularla renk katıyor foruma. Bir cok uye 'oha napiyo lan bu?' diyebilir. Alisacaklar. ^^
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]**kankalari ile kendi halinde takılıyor. Ağırbaşlı bir insan.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]**tanimiyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]**tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]**Mesafesini çok iyi ayarlıyor. Lakayt bir hareketini görmedim hiç. Üstelik tavırları net. Şakası, ciddiyeti hep ölçülü. Güvendiğim, sevdiğim insanlar listesinde ilk sıralarda hep.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]**en son kavga ettiydik
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ *uzun uzun yıllar oldu tanışıyoruz. Çok samimi, can. Seviyorum. Birdee karam gurme!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ * sanki bin yildir tanıyorum.^^ super bir enerjisi var. Forumun havası değişti. Kendime yakın hissettiğim insanlardan. Yalnız bayern çok sakat hacim ya. ;d
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]**Galatasarayli oldugunu biliyorum. Yanlış bir hareketini görmedim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]**syst3m abimiz sevdiğimiz bir abimizdi, janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. Mesela ben bilmem.... ;p iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Buluttan nem kapiyor sadece. Eleştirileri saldırı gibi algılamaktan vazgeçip heyecanını da yenebilirse iyi bir yöneticide olacaktır. Kendince doğru olanı yapmaya çalışmıştır. Hataları vardır ama olsundur. Allah gönlüne gore versin.