Cevap: Gurbetten
11.00 aksam.
Oglen bir saat uyuma firsati buldum. Kendime geldim az..
Gunluk sana birseyler anlatmak istiyorum. Aklima esti gece gece
Isiklar kapandigi an, dusuncelere daliyorum elimde olmadan.
Yat uyu kizim uyku icin geberiyorsun resmen desemde.. hep bu saatlerde dusunuyorum
Sessiz iken.. karanlik iken.. yorulmus iken
TURKCEM bozuk biliyorum
Ama benim ne demek istedigimi anladigini tahmin ediyorum..
Hani..
menfaat mi desem
Tam kelimeyi bulamiyorum, anlatmaya calisim..
Bir insana yuzune gulersin.. canim cicim. Oy dostum.. yada oy sevdigim herneyse, iliskiler onemli degil.. yuzune gulersin iste. Belkide bir amacin var belki de yok. Ama icinden gecenlerise bambaska. O kisiye soylediklerin bambaska.
Sen canim iyiki varsin dersin mesela.. ama o yokken, baskalarina ya onu kotulersin, yada is cevirirsin
Yada baska daha guzel daha cekici biri ciktiginda.. o kullandigin cumleyi zamanla ona soylersin
Aslinda cumleler de onemli degil niyettir onemli olan.
O cumle hersey olabilir.. simartan cumleler : sen birtanesin.. oysa birtane dedigin kisinin arkasindan ikinciye bakabiliyorsun.
Yada dostum herzaman yanindayim: oysa en buyuk darbeyi sen yapmak icin hazirlaniyorsun.
Bunlar hangi kelime kullanilir bilemedim gunluk.
tek demek istedigim, ya su devirde ne hissediyorsan soyle.. arkadas. Takma su maskeni.
Aldirma kim ne der.. sen susturamazsin konusanlari.
Yani kisacasi sen sen ol.. sen durust ol. Yapmacik sozlerin arkasinda saklanma.. icinden gelsin kullandigin kelimeler. Hissetebilmelisin.
Tutmiyacagin sozu de verme.. veriyorsan da tut sozunu.
Bak su ise. Erken yemek yedim. Bu saate icim kiyildi. Gec de oldu..
Simdide uyku kacar
Yine sabahlariz gunluk
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|