Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2017, 18:18   #21
Rhytia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Çok Bilmiş 2017 * Rhytia

onuc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba. Ben huysuz. Forumdaki fetöcü bir gurup tarafından hapse atılan vatansever komutanlardan biriyim. Hapse atılırken hain ilan edildim, yalnız şimdi kahramanım. İtibarım iade edilince huysuz olcam tekrar. Bu senin çok bilmiş konun olabilir. Ama benim aşırı tatlış ve ponçik kalbim bu durumu aleyhine çevirmeye yeter. Ama hiç endişelenme, sana çok tatlış şeyler anlatıcam ve yazımın sonunda bir yavru kediye beslediğin duyguları bana da beslemeye başlamış olacaksın.

Neyse yazımın sonuna geldik xD Bi daha geldiğimde kendi nickimle gelcem sös.

Hahaha. Minnoş seni seni sevdim pikaçu.
Oncelikle seni hain ilan edenleri dovnekle baslayim ise. Sonrasinda gel aç bi jelibon yiyelim hayattan konusalim sevimly kedi seni

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:18 -->-> Daha önceki mesaj 18:15 --

Nonserviam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba @Rhytia,

Merhaba jelibonum dediğini duyar gibiyim.. ¦)

Forum, net hayatinla alakali sorular sormayacagim; hemen hemen hepsini biliyorum hadsiz! Kime ne anlatiyorsun?

Benim özlediğim burada değilken neler yaptı, ondan haber versin?

Merhaba Jelibonum merhaba. Cok heyecanlandım seni gorunce simdi. Kalbim pıt pıt atiyor suan anlatamam <3.
Burada yok iken seni dusundum fakat giremedim bir sure. İş, aile, kosturmaca. Jelibon yerken hergun geldin aklima ama hep seni yaad ettim. Ayicikli,kolali,meyvesulu felan hep onlara seni anlattm. O olsaydi dedim daha bir gusel olurdu hayat dedim.

Cok sebiom seny. Jelibondan daha cok ki...
Jelime bon oldun cunku sen.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver