Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Aralık 2017, 00:20   #10
Rhytia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Çok Bilmiş 2017 * Rhytia

Bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Merhaba Nur

Senin için ircforumlari.NET ne ifade ediyor.

Boş zamanlarında ne yaparsın?

Forumda çok samimi ve dobra oluşun en çok sevdiğim yanın diye düşünüyorum))

Forumda en çok sevdiğin kişiler kimlerdir?

Benim için gerçekten ne düşünüyorsun?(: duymak isterim.

Teşekkürler...

Merhaba sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Öncelikle beni cok iyi tanidigini biliyorum canım ama ismim Nur değil daha öncede öyle demistin bende düzeltmiştim fakat Nur demek geliyorsa içinden öyle de napalım .

ircforumlarinin bende ki yeri çok ayrı Professional sayesinde üye olmuştum. O günden beri buradayım ( farkli nickle bulunmustum bir dönem). Seviyorum burayı, burada kazandığım bazı dostlukları hixbirseye degismem!
Pek bir boş zamanım yok. İş, ev, yemek,aile derken inan bana hiç boş Zaman kalmıyor. Olduğunda ise 1 günde olsa ev hanımlığı moduna girip alışveriş , temizlik vs )))
Forumda en çok sevdiğim kişiler maalesef burada yoklar şuan. @ fakat illa nick istersen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veee @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uzar gider aslında bu liste.

Senin icin iyi seyler dusunuyorum samimisin bikere . olduğun gibisin ve bu sana karsı duydugum saygiyi ve sevgiyi percinliyor. Her daim mutlu olman dilegiyle.
Cok tesekkür ederim.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver