Köpeklerin birbirinden güzel hallerini bu başlık altından bulacaksınız.
Cecilia, yaklaşık iki yıl önce köpek fotoğrafçılığına başlamış. Köpekler ile oynamayı ve onların fotoğralarını çekmeyi çok sevdiğini söyleyen Cecilia, iki yıl boyunca çektiği fotoğraflardan en popüler olanlarını bir araya getirmiş. Biz de Cecilia'nın objektifinden çıkan o fotoğrafları sizler için derledik.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu güzel manzarada dökülen yapraklar eşliğinde sana selam etmek istiyorum, bu güzellik sana gelsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevginin diğer bir adı da sabırdır:
Açlığa sabredersin adı “oruç” olur.
Acıya sabredersin adı “metanet” olur.
İnsanlara sabredersin adı “hoşgörü” olur.
Dileğe sabredersin adı “dua” olur.
Duygulara sabredersin adı “gözyaşı” olur.
Özleme sabredersin adı “hasret” olur.
Sevgiye sabredersin adı “AŞK” olur…
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Geçmişi unutmayın ama onunla da yaşamayın.” demiş Aliya İzzet Begoviç
Arkalara öyle pek bakma @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] günün sözü bu olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Oyuncu seni koooooş @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Son isteğin nedir?
Sorusu,
Çok, çok kolaydır,
ilk isteğin nedir?
Sorusundan.
Çünkü,
O soruyu
Kimse kimseye soramadı,
Korkusundan.
Böyle bir şiir buldum sana @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikisini de soruyorum pati dostum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-İlk isteğin ? (gerçi neye göre ilk ? neyse aklına gelen ilk olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
-Son isteğin?
öyle uzaktan seviyorum seni
kırmadan
dökmeden
parçalamadan
üzmeden
ağlatmadan uzaktan seviyorum
öyle uzaktan seviyorum seni...
yakından da seven uzaktanda seven hep güzel sevsin seni @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mutluluk zıplanıııııııııır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen pek bir güzelsin maşallah @
Napıyorsunuz arkadaşlar , öyle bir bakayım dedim size
Mütebessim @
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de pek güzel bakar
Bir oyuncu daha var burda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
Vuuuuvvv asil abimiz @
Amaniiiiin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in kulaklarına bakın siz hele ne şeker
Hayırdır sorun ne çözelim bakışı @
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne düşünürsün öyle uzaktan uzaktan gel seni güzel köpeğe etiketledim bu kezz