Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2017, 04:17   #1797
Ely
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

ertan_168 Tanımıyorum.

eXcitinG Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canımın içi, ciğerimin köşesi, en sevdiğim :* Bir de beni tekrar aramayı unutmasa daha mükemmel olacak, şapşal aşık asdfg
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanimiş eğlenceli, pozitif, hoş sohbet insan.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uzun zamandır online olmadığı kadar online olan, online olmadığı zaman yokluğu çok hissedilen güzel insan :*

MirJa Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Huysuz, aksi, nalet :p Muhabbeti (gıcıklık yapmadığı zaman) keyifli bir arkadaşımız.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uzun zamandır tanıdığım ve iyi ki dediğim hayatımdaki en mükemmel detay :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanimiş huysuz ve tatlı kadın :*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eski bir tanıdık. Muhabbetini sevdiğim insanlardan.

yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!

Konu Ely tarafından (19 Aralık 2017 Saat 04:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Muhabbetini

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver