ertan_168 Tanımıyorum.
eXcitinG Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canımın içi, ciğerimin köşesi, en sevdiğim :* Bir de beni tekrar aramayı unutmasa daha mükemmel olacak, şapşal aşık asdfg
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanimiş eğlenceli, pozitif, hoş sohbet insan.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uzun zamandır online olmadığı kadar online olan, online olmadığı zaman yokluğu çok hissedilen güzel insan :*
MirJa Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Huysuz, aksi, nalet :p Muhabbeti (gıcıklık yapmadığı zaman) keyifli bir arkadaşımız.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uzun zamandır tanıdığım ve iyi ki dediğim hayatımdaki en mükemmel detay :*
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanimiş huysuz ve tatlı kadın :*
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eski bir tanıdık. Muhabbetini sevdiğim insanlardan.