Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2017, 20:48   #17
Kitapella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kitapella’nın Kaleminden

Merhaba[emoji260][emoji262] uzun bir aradan sonra işte yine ben ve yeni önerim!

Havalar sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama dün Istanbul’da bazıları denize girdi.. çok mu sıcak? -hayır. Fakat öyle aman aman bir soğukta yok gündüzleri. Kar bekliyorduk aslına bakarsanız ama ne yazık ki yağmadı. Kardan adam yapma ve kar topu oynama hayallerimi yine rafa kaldırdım. Umuyorum bir sabah penceremin önü gökyüzünün bana gönderdiği tertemiz umutlarla dolar.

Şimdi gelelim önereceğim kitaba.

Kitabın ismi baş kahraman hakkında fikir veriyor gibi olsa da kitabı okuduktan sonra bunun bir vaad olduğunu düşünüyorsunuz. Bence yazar bir taşla iki kuş vurmuş. Çünkü gerçekten okuyan herkesin seveceğini düşündüm kitap bittikten sonra. Fakat kitap yetişkinler için ibaresiyle satışa sunulmuş. Elbette ki kitabın içeriğinde cinsellik veya argo olduğu için konulan bir ibare değil. Psikolojik işkence ve uyuşturucu kısmı erişkenlik gerektiren bölüm.

Bu kitap Aşık olmak, zulmetmek veya zulüm görmek ile ilgili algılarınızı kurcalayıp yeniden düşünmenizi sağlayacak ve varolan düşüncelerinizi tartmanıza vesile olacak. Ben kitap bittikten sonra bana göre aşk nedir diye kendi kendimi sorguladım.. Eminim her okuyan da aynı düşüncelere kapılacaktır. Kitabın içinde sinir bozucu çok yer olsa da baş kahraman Demir’in zekası sizi hayrete düşürecek.

Not; Yorgunluğumdan ötürü doğru düzgün kitabı tanıtamadığımı düşünüyorum belki ilerleyen günlerde tekrar bir açıklama yazma gereksinimi duyabilirim çünkü bu kitap bunu hak ediyor.
Not2; Her ne kadar kolostrofobim olsa da bunalmadan okudum ve çok sevdim. Okurken benzer örnekleri de geldi aklıma “Kafesteki Kadın” gibi.. Muhakkak okuyun şiddetle tavsiyemdir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver