Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2017, 01:19   #14
Kitapella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kitapella’nın Kaleminden

Merhaba [emoji260][emoji262]

Benm Kitap serüvenim çocukken başladı. Daha konuşmayı bilmiyorken elime kitap tutuşturup onunla oynamamı isterlermiş öyle de olmuş. İncitmeden çevirmeyi, kitaba değer vermeyi, koklamayı taa çocukken öğrenmişim. Diş etlerim kaşınıp diş çıkarmaya başladığımda bir fare gibi kitap kemirmişim. Eğlencem de kitapmış, öğretmenim de. Kitap benim hayatım, ben kitabın hiç bir şeyi olmasam da. Okuduğum kitaplar sayesinde hayal etmeyi sevdim ben. Görmek hafif kaldı hayallerimin yanında. Okumak her açıdan ufkunuzu açar dostlarım. Bir roman olmasa da bir gazete, dergi hiç olmadı bir duvar yazısı okuyun. Zamanla sizde gelişen şeyleri farkedeceksiniz o an farketmeseniz dahi. Hadi gelin tanıtacağım kitaba dönelim artık..

Duman ve Kemiğin kızı; ilk sayfalarından seveceğinizi hissedebileceğiniz bir kitap. Konusu ve akıcılığı sizleri cezbedecektir eminim çünkü bende öyle oldu. Kitabı okurken öylesine büyülendim ki kendimi herşeyden herkesten soyutladım. Bu seriye bir yer ayırmalısınız hayatınızda ben ikinci kitabı hemen alacağım..

-ikisi de mutlu hikayeler değil..
+biliyorum. Mutlu sonla biten bir efsaneye ihtyacımız var. Hadi kendi efsanemizi yaratalım..

Not; Bu serinin ilk kitabı. Her an başka gizemle karşılaşıyorsunuz ve bölümleri ard arda bitiriyorsunuz. Kitap elinizden düşmeyecek diyebilirim. Şimdilik hoşçakalın..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver