Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2017, 23:01   #1
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Son dakika: Trump: Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma vakti gelmiştir

Son dakika: Trump: Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma vakti gelmiştir

ABD Başkanı Donald Trump, dünyayı ayağa kaldıran Kudüs kararını kameraların önünde açıkladı ve "Ben artık zamanı geldiğine inanıyorum. Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma vakti gelmiştir. Büyükelçiliği Kudüs'e taşıma talimatı veriyorum." açıklamasında bulundu. Trump'ın bu kararıyla, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyan tarihteki ilk ülke ABD oldu.

ABD Ortadoğu'daki barış sürecine derinden bağlıdır.
İsrail Filistin barışı için çalışmaya devam edeceğiz. Ortadoğu barışı için elimden geleni yapacağım. İsrail Filistin çatışmasına çözüm bulunacak. İsrail'in başkenti olartak tanıyacaktı. Bu yasa kongreden büyük çoğunlukla çıkmıştı. ABD'nin büyük elçiliğini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e taşıma kararından bertaraf ettiler. Kudüs'ün bu şekilde tanınması gecikti.
Ben artık zamanı geldiğine inanıyorum. Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma vakti gelmiştir. Büyükelçiliği Kudüs'e taşıma talimatı veriyorum.
Büyükelçiliği Kudüs'e taşıma talimatı veriyorum.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Aşırıcılığı barış ile ortadan kaldıracağız. Aramızdaki şiddeti barış ile ortadan kaldıracağız. Artık mantıklı müzakereler ile sorunlar çözülmeli. Bu seslerin artık aydınlık bir gelecek için çıkması gerekiyor.
Kalplerimizi ve akıllarımızı olasılıklara açalım.
hürriyet

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet