Merhaba [emoji260][emoji262] uzun zaman oldu değil mi? Yüreğimizi tozlu rafların arasında unuttuğumuz şu günlerde onu oradan çıkaracak ve bizi bize tanıtacak güzel bir kitapla geldim karşınıza. Herşeyi sorguladığımız çağlarda hepimiz illa ki kendimizi de neden dünyaya geldiğimizi de ne amaçla yaşadığımızı da sorgulamışızdır. Kendinizi bu kitapta bulabilirsiniz diyemem çünkü bu kitap yalnızca yaşama amacını bulan bir kişinin hayatını anlatıyor. Ama kendinizi bulmanın yolunu bu kitapta öğrenebilirsiniz diyebilirim.
Ütopia’ yı okuyordum fakat bazı kitaplar bazen beni daha sonra okumalısın diye fısıldıyor insanın kulağına. Elbette bu alenen bir sesle olmuyor veya bir hisle de olmak zorunda değil. Bazen yaşamın sizi sürüklediği olaylar yanlış kitaba başlamış olduğunuzu gösterir size. Bende tam olarak böyle bir olayla karşılaştım. İşte o sebeple bu kitap karşıma çıktı tam yerinin ve zamanının kitabı oldu benim için. Doğru zaman doğru kitap..
Simyacı; kendi hayat hazinesini bulan bir gencin hikayesi.
“Kendi yüreğini dinle. Yüreğin her şeyi bilir, çünkü evrenin ruhundan gelmektedir ve bir gün oraya geri dönecektir.”
Okuduğunuza pişman olmayacağınız güzel bir kitap.. Kendi hazinenizi bulmaya hazır olduğunuzda başlamalısınız.
Not; hiç adetim olmasa da kitaptan bir söz paylaştım aslınd bi çok söz paylaşmak istiyordum ama parmaklarımı anca bu kadar frenleyebildim..