|
thanksforhelp Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atmamasinin sebebini buldum Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! if ($4 == $read(proxy.txt)) { zline $6 +0 Proxy Girişi Yasaktır... } burada ki kod satırında zlinenin başında . yok hocam, onu düzelttim. şuan who çekip ban atıyor fakat who çekmeden atma yöntemini bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gece gece zahmet verdim sanada şuan için yeterli biri çıkıp who suz konuda yardımcı olana kadar çok güzel işimi görüyor
|
Yaptım sanırım bi dener misin? Çalışmazsa renk karakterlerini yoksayması için kod ekleyecem. Renklide denedim normalde denedim çalıştı kod. Olmazsa söylersin diğer şekilde ekleme yaparım.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#giris: {
if ($2 == Connecting) && $read(proxy.txt,$token($gettok($7,2,64),1,41)) { .zline $6 +0 Proxy Girişi Yasak! }
}
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.