24 Kasım 2017, 10:44
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| KÖZ PATLICAN ÇORBASI
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler: 4 patlıcan, 2 kaşık un, 1 bardak süt, 1 bardak et suyu, 1 kaşık tereyağı, su, tuz, muskat. Üzeri için krema.
Hazırlanışı:
Öncelikle patlıcanları közleyin ve kabuklarını soyup doğrayın. Tereyağını eritip, unu ekleyin ve kavurun. Üzerine patlıcanları dökün ve kavurmaya devam edin. Et suyunuzu ve sıcak suyu da ekleyip kaynatın. Kaynadıktan sonra ise süt, muskat ve tuzunu koyup karıştırın. Servis ederken üzerine krema koyarak süsleyebilirsiniz.
( [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
..Z~D~A)
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ} |
| |